werken met de olien

eerlijk loon voor de telers en meer

Waarom Doterra?

 

Nou

 

De essentiële oliën van doTERRA zijn de zuiverste en veiligste pure etherische oliën die verkrijgbaar zijn. doTERRA is constant bezig met het onderzoeken, verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten met wetenschappers en artsen.
doTERRA’s essentiële oliën zijn 100% puur natuur. Ze worden zorgvuldig gewonnen uit planten, op het perfecte moment en door ervaren telers over de hele wereld, zodat de olie  precies de juiste samenstelling en efficiëntie heeft.

De telers krijgen een eerlijk loon

Maar ook wordt er gekeken naar bv scholen, een waterput, een ziekenhuis bouwen. Kortom echte hulp!

HEALING HANDS 

Onze missie
doTERRA's Healing Hands brengt healing en hoop in de wereld door communities wereldwijd te voorzien van hulpmiddelen zodat ze zelfvoorzienend kunnen worden.

D.m.v. projecten m.b.t. microkredieten, toegang tot gezondheidszorg, educatie, sanitaire voorzieningen en schoon drinkwater, projecten tegen smokkel van kinderseksslaven worden individuen in hun kracht gezet en levens veranderd. Doe met ons mee. doTERRA zorgt voor alle overheadkosten voor deze geweldige projecten en zorgt ervoor dat honderd procent van alle donaties direct naar de ontvangers van de hulp gaat.